Tjänster

Damklippning

Ordinarie pris

400kr

Pensionär Dam

350kr

Herrklippning

Ordinarie pris

350kr

Pensionär Herr

290kr

Barn

290kr

Tjänster

Klippning barn
En klippning för barn innebär att frisören klipper och formar ett barns hår enligt föräldrarnas eller barnets önskemål. Det är anpassat för barns behov och komfort.

Klippning Herr
En herrklippning fokuserar på att klippa och forma herrars hår, inklusive skäggtrimning om så önskas. Det kan inkludera olika stilar och längder.

Klippning Dam
Damklippning innebär att en frisör klipper och stylar kvinnors hår enligt deras önskemål, oavsett om det är korta eller långa frisyrer.

Hårvård
Hårvårdstjänster inkluderar behandlingar och produkter som är avsedda att upprätthålla och förbättra hårets hälsa. Det kan inkludera schampon, balsam, hårinpackningar, hårbehandlingar och rådgivning om hårvård.

Nyansering
Nyansering är en färgkorrigeringsteknik som används för att justera och rätta till oönskade nyanser eller färgresultat i håret. Det kan användas för att neutralisera gula eller orange toner, till exempel efter en blondering.

Ögonbrynsformning
Ögonbrynsformning är en skönhetsbehandling som fokuserar på att forma och styla ögonbrynen för att förhöja ansiktets utseende. Det kan inkludera plockning, vaxning, trådning eller användning av ögonbrynspenna för att ge ögonbrynen den önskade formen.

Styling
Stylingtjänster innebär att frisören eller stylist använder olika tekniker och produkter för att styla håret till önskad look. Det kan inkludera plattning, lockning, uppsättningar och andra kreativa frisyrer.

Skäggtrim:
 Skäggtrimning är en tjänst som riktar sig till män med skägg. Frisören trimmar och formar skägget enligt kundens önskemål för att ge det en välansad och välskött look.

Färgning
 Färgningstjänster involverar att ändra hårets naturliga färg genom användning av hårfärgningsprodukter. Det kan vara att färga håret i en ny nyans, täcka grått hår eller skapa höjdpunkter och lågskuggor för att ge dimension och stil till frisyren. De olika tjänsterna inom hår- och skönhetsbranschen syftar till att hjälpa kunder att uppnå sina önskade utseenden och skönhetsmål, oavsett om det handlar om klippning, färgning, styling eller vård av hår och skägg.

Fön
Fön innebär att frisören använder en hårtork för att torka och styla håret efter tvätt eller behandling. Det kan inkludera att skapa volym, räta ut eller locka håret.

Folie Slingor
Denna teknik innebär att slingorna placeras i foliepaket för att isolera och intensifiera färgen eller ljusheten i de valda hårslingorna. Det ger frisören mer kontroll över färgresultatet.

Folie Slingor långt hår
Detta är samma teknik som ovan, men anpassad för längre hår, där det kan krävas mer färg och foliepaket för att uppnå det önskade resultatet.

Toning/färg
Toning eller färgning avser att ändra eller förbättra hårfärgen med hjälp av färgprodukter. Det kan vara en mild förändring av nyansen eller en mer drastisk färgförändring.

Tvätt + Tork
Detta är en grundläggande tjänst som inkluderar tvätt och torkning av håret. Frisören tvättar håret med schampo och balsam och torkar sedan det enligt kundens önskemål.

Permanent
Permanent är en kemisk behandling som skapar långvariga lockar eller vågor i håret. Detta kan vara en permanent våg eller permanent lock med olika storlekar på lockarna.

Permanent Halv
En halvpermanent är en mildare form av permanent som ger temporära lockar eller vågor som gradvis tvättas bort över tid.